photo photo
photo
photo

VILPE® 150 x 150 multifunkciós rács, fehér (MK)

7 900.- Ft 8 900.- Ft

Rendelhető

2-3 hét
Mennyiség1
Méret150x150
Átmérő100
SzínFehér
Megjegyzés60 mm átmérő esetén is használható
KategóriaRácsok / zsaluk
KivitelStandard

KÜLTÉRI VÉDŐRÁCS:
 
A légtechnikai rendszer (pl. szellőztető ventilátor, páraelszívó, stb.) kilépő oldali végpontjának egyik lehetséges eleme. Az alacsony nyomásveszteségű és mozgó elemektől mentes védőrács esővédelmet és fizikai behatás elleni védelmet biztosít, függőleges és vízszintes felületen egyaránt telepíthető. A védőrács nem rendelkezik csőcsonkkal, így alapvetően a kültéri felület síkjáig kivezetett merevfalú légtechnikai csövekhez illeszthető.A multifunkciós rács egyedi kialakítása nagy keresztmetszetet eredményez mindkét áramlási irányban a lehető legalacsonyabb áramlási veszteségek érdekében. Időjárásálló kivitelének köszönhetően jó víz- és hólepergető tulajdonságokkal rendelkezik.Alkalmazható: 60 - 100 mm átmérővel rendelkező légtechnikai rendszerek végén, külső oldalfalon elhelyezve.
Anyaga: Prémium minőségű műanyag, UV védelemmel (nem sárgul be, nem repedezik meg a napfény hatására).
 
A VILPE termékek jobb beltéri levegőt teremtenek, javítják az energiahatékonyságot és meghosszabbítják az épületek élettartamát. A VILPE portfólió számos alternatívát, modellt és színt tartalmaz, amelyek közül Ön választhat, hogy háza esztétikájához illeszkedjen. Hosszú élettartamra tervezve A VILPE termékek tartós és újrahasznosítható polipropilénből (PP), egy környezetbarát anyagból készülnek. Az anyag UV védett, ezért a termék ellenáll a zord időjárási körülményeknek is és az erős napsütésnek, színhibák nélkül.
A termékeket egy finn családi vállalkozás, a VILPE gyártja, amely a szellőző és speciális tetőfedő termékek vezető gyártója és fejlesztője Finnországban, a Baltikumban, Oroszországban és Skandináviában.
 
A termékek kiváló minőségűek és tartósak, ezért a legtöbb Vilpe termékre 20 év (ventilátorokra 5 év) garanciát vállal a gyártó, valamint 10 év színgaranciát. A VILPE irányítási rendszere megkapta az ISO 9001:2015 minőségi tanúsítványt az ISO 14001:2015 környezetvédelmi tanúsítványt is. Ezek a tanúsítványok a VILPE-termékek termékfejlesztésére, gyártására és értékesítésére vonatkoznak.

Válasszon szállítást*
Összesen: 7 900.- Ft

Megosztás: