photo photo
photo
photo

ZELMER ZVC221 Porzsákos porszívó (MK)

31 900.- Ft 36 900.- Ft

Rendelhető


5.00 kg
Teljesítmény800
Portartály kapacitása2
Működési módVezetékes

Teljesítmény: 800W
Porzsák kapacitás: 2 liter
Fokozatmentes teljesítmény-szabályzó
Tartozékok: univerzális padlókefe, multifunkciós kefe, kárpittisztító fej
Teleszkópos fém szívócső, fokozatonkénti állítási lehetőséggel
Kábel visszacsévélés
5 méter kábelhossz
Hordozó fogantyú
2 év garancia

 
 
A Zelmer ZVC211 porszívó egy ultrakompakt, praktikus készülék, amely méretének köszönhetően a legkisebb lakásban is megtalálja a helyét. Ez a kompakt méretű porzsákos porszívó nagyszerű lehetőségeket rejt magában: az elektronikus teljesítményszabályozástól az automatikus kábel visszatekerés át. 800 W-os teljesítménynek köszönhetően könnyen megbirkózik mind a kemény felületek, mind a szőnyegek porszívózásával. A 2 liter kapacitású porzsák lehetővé teszi a folyamatos használatot anélkül, hogy minden porszívózás után ki kellene cserélni. A számos tartozéknak köszönhetően a lakás minden zugát alaposan kitakaríthatja.
 

 
 
Szívóerő beállítása
Állítsa be a porszívó szívóteljesítményét a körülményekhez igazítva! – Csökkentse a szívóerőt parkettán- vagy járólapon, és növelje szőnyeg tisztításakor. Tökéletes végeredmény, energia takarékos felhasználás mellett!
 

 
 
Teleszkópos cső
Az állítható hosszal rendelkező fém porszívócsőnek köszönhetően a lakásba eddig nehezen hozzáférhető helyeket is könnyedén eléri, lakása legkisebb és legrejtettebb zugait is könnyedséggel portalaníthatja. 
 

 
 
Kompakt méret
A Zelmer porszívót kompakt méretének könnyedén felviheti a lépcsőn vagy másik helyiségbe, takarítás után pedig a függőleges tárolás funkciónak köszönhetően álló pozícióban kis helyet foglal.
 

 
 
Megbízható minőség
A Zelmer nagy hagyományokkal és több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező cég. 
Minden készüléket úgy terveznek és gyártanak, hogy a mindennapi használat mellett is a legnagyobb kényelmet biztosítsák.
 

Válasszon szállítást*
Összesen: 31 900.- Ft

Megosztás: