photo photo
photo
photo

Nodor - Beépíthető mosogatógép NorCare DW-6142 I SL (MK)

269 900.- Ft 314 900.- Ft

Rendelhető


60.00 kg
EnergiaosztályC
Terítékek száma14
Kosarak száma3
Szárítási hatékonyságA
Tisztitási hatékonyságA
Programok száma7
Fél programigen
Késlelteésigen
Zajszint47
Garancia5
Szélesség60
Vízfogyasztás9.8

A környezetet kímélő Nodor mosogatógép 24%-kal kevesebb energiát fogyaszt a mosogatási folyamat alatt, mint a hasonló kategóriás társai. A  hatékony  mosogatás az alacsonyabb fogyasztás kulcsa, de kapacitás is hozzájárul az energiamegtakarításhoz.
Az új Nodor mosogatógéppel akár 10 terítéket is el tud mosni. A Nodor mosogatógépek három tálcával rendelkeznek, amiben biztonságosan és gondosan helyezhetők el az edények. Harmadik szórókarja révén a tisztítás a mosogatógép bármelyik sarkában biztosított.
A Nodor mosogatógépek alkalmazkodnak a mindennapi élethez, és különböző programokat kínálnak a nagy családi étkezések a baráti találkozók vagy romantikus vacsorák utáni mosogatáshoz amikor is nagyobb mennyiségű tányérokat, poharakat és evőszközöket kell elmosogatni.
 
Egyedi tulajdonságok:
14 terítékes, C energiaosztály, szárítás és tisztítás: A energiaosztály 9,8 literes vízfogyasztás, 47 dB(A) zajszint, 6 program: intenzív, normál, ECO, expressz 90 °C, 30 perces gyors, 24 órás késleltető időzítés, fél program, extra száraz program, LED kijelzés, só és öblítőszer hiány jelzés, állítható kosarak, 3 kosaras kivitel, Nstorm, Ndaily, Nquick, Nsave, Ncare, Nfresh, NBy2, N3protect
 
NstormIntenzív program az olyan makacs foltokhoz, melyek kézzel történő eltávolítása sok erőfeszítést, időt ésenergiát igényelne.NdailyNapi program, az enyhén szennyezett edényekhez.NquickExpressz program, magas hőmérsékleten történő tisztítással.NsaveEco program. Az energiafogyasztás és víztakarékosság szempontjából leghatékonyabb program.NcarePohármosó program. Ez a speciális program a kényes üvegpoharakhoz készült és jobb szárítást alkalmaz, így poharain nem lesznek foltok és vízcseppek.NfreshSpeciális program a szennyeződés mosogatás előtt történő fellazításához, illetve a mosogatóban lévő kellemetlen szag megszüntetéséhez, amennyiben a mosogatógép üres.NBy2Féltöltet. Ezzel a programmal energiát, vizet és időt takaríthat meg, mivel a mosogatás időtartama 10 perccel csökken.N3protectHármas védelem (túlmelegedés, túlfolyás és vízszivárgás elleni védelem)

Válasszon szállítást*
Összesen: 269 900.- Ft

Megosztás: